Chiftele de pui si curry

0
22

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 cepe medii
  • 1 lg-ta curcuma pudra
  • 1/2 lg-ta boia iute
  • 1 lg-ta sare
  • 1 lg-ta chimen macinat
  • 1 lg curry
  • 1 ou
  • 2 lg pesmet
  • ulei pentru prajit

Portii: 4 Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui si curry:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Carnea se toaca in masina sau robot de bucatarie si se amesteca cu curcuma, boia,sare,chimen (curry se foloseste mai tarziu) ,oul, pesmetul si cepele tocate marunt.

Se formeaza chiftelele ,se presara curcuma peste fiecare si se prajesc in ulei incins (la foc mic),pana se rumenesc.Se pot servi cu cartofi, salata de varza,etc.Mi-au iesit 35 bucati.