"Reteta Romaneasca"
INGREDIENTE
- 1 kg costita de porc
- 2 cepe
- 3-4 cartofi
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 ardei gras
- 1 dovlecel mic
- pasta de tomate/ rosii in suc propriu
- 1/1,5 litru de zeama de varza
- 2 oua
- sare
- leustean
Portii: 8 Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:
Punem costita de porc la fiert pentru 20 de minute si ii luam spuma cand este nevoie.
Adaugam ceapa, morcovul, ardeiul gras tocate cubulete, acoperim si lasam inca 15 minute la fiert.
Adaugam pasta de tomate, cartofii si zeama de varza, acoperim cratita si lasam din nou la fiert pana cand cartofii sunt fierti.
Adaugam telina tocata si dovlecelul dat pe razatoare si mai lasam 10 minute la fiert.Adaugam ouale batute la final, leusteanul si potrivim de sare.