După cum mă ştiţi nu-s mare fan deserturi, saraturile si preparatele din carne sunt preferatele mele/noastre 😀 Aşa ca in ceas aniversar, 8 ani de Bucataras, v-aduc cateva coaste glazurate! 😉 Am ramas setata pe coastele savurate la Praidalion! 😉 La multi ani mie! Spor si pofta buna voua!
INGREDIENTE
- scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
- muştar dulce 100 g,
- ulei de măsline cca. 50 ml,
- miere cca. 2 linguri,
- condimente Kotany cu zmeură,
- sos de soia 3 linguri.
Portii: 8 Timp de preparare: peste 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:
- Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
- Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
- După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
- Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
- Simplu si gustos!
- Spor şi poftă bună!