Am vrut sa prepar eu aceasta reteta fara ajutorul mamei. Ea doar a pozat … si a taiat carnea! 😀
INGREDIENTE
- 1/2 piept de pui
- 200 g iaurt grecesc
- 2 lg de mustar
- sare, piper
- 1 lgt boia de ardei iute
- 150 g fulgi de porumb
Portii: 21 Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Crispy de pui la cuptor:
Am taiat pieptul de pui in fasii. Am presarat putina sare si piper peste ele si le-am amestecat.
Am amestecat iaurtul cu smantana si condimentele: sare, piper, boia.
Fulgii de porumb i-am maruntit dar nu de tot.
Am luat bucatile de pui si le-am introdus in sosul de iaurt apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb. Le-am tinut la rece o jumatate de ora.
Le-am asezat pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. La jumatatea timpului le-am intors pe partea cealalta.
Le-am servit cu cartofi prajiti si sos de usturoi. Yummi!