Cum a slăbit Cristina Șișcanu 27 de kilograme: „Dimineața pot mânca…”

0
118

Cristina Șișcanu a devenit mamă pentru prima dată în primăvara anului 2017, iar de atunci, aceasta a declarat un adevărat război kilogramelor cu care s-a ales în urma sarcinii. Când a născut, soția lui Mădălin Ionescu ajunsese să cântărească 87 de kilograme, așa că a decis să slăbească.

 • Sfatul zilei
  Sfatul zilei 28 ianuarie 2019. Probleme în relațiile amoroase pentru acești nativi
 • Horoscop
  Horoscop 24 ianuarie 2019 – Gemenii o iau de la zero!

Cu ajutorul unei diete concepute alături de un nutriționist, Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme.

Cum arată dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme?

Deși a dat jos până acum 27 de kilograme, Cristina a dezvăluit că nu a renunțat definiriv la dulciuri. Pentru a-și potoli pofta de dulce, aceasta alege produse îndulcite cu ștevie. De asemenea, din dieta sa nu lipsesc fulgii de ovăz, iaurt, avocado, fructe și pește.

„Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos.

 • Stiri
  Cizmele, preferatele sezonului
 • Regalitate
  Ce mănâncă Meghan Markle dimineața

Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Iată meniul pe care l-am ţinut, ajutată de o doamnă doctor nutriţionist. Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun.

Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane.

La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă. Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume. Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci.”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit click.ro.

Citește și: Dieta militară. Cum slăbești cinci kilograme în numai trei zile, extrem de simplu