Eveniment caritabil pentru 460 de copii nevoiaşi, cu ocazia Sf. Nicolae

0
105

Nimeni nu rămâne cu ghetuţele goale de Moş Nicolae!

Asociaţia Zâmbetul Îngerilor a reuşit să facă din sărbătoarea Sfântului Nicolae, protectorul copiilor, o tradiţie. Pentru al şaselea an la rând a organizat pentru 460 de copilaşi o zi de sărbătoare. Copiii de la diferite centre de plasament, centre de zi sau din familii nevoiaşe, cei care îşi găsesc mereu ghetuţele goale in dimineaţa Sfântului Nicolae, ieri, au primit şi ei cadouri.

Vedetele s-au alăturat Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor

Aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi mai multe persoane publice, din domenii diferite, s-au transformat în ajutoarele lui Moş Nicolae şi pentru o zi au fost voluntarii Asociaţiei Zambetul Ingerilor. Adina Buzatu, Andrei Nourescu, Emma Zeicescu, Mirela Vescan,Camelia Baltoi, Diana Bart, Alexandru Constantin, Eli Roman, Eda Marcus,Ramona Slomon, Ela Craciun, Giani Kiriţă, Ştefan Lungu, Bogdan Muzgoci, Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Geanina Corondan şi mulţi alţii.

Chef Jakob Hausmann a gătit un meniu surpriză pentru cei mici, iar Liviu Teodorescu a susţinut un concert pro bono pentru toţi cei prezenţi.