Sanatate Florin Piersic a ajuns la Matei Balș cu un...

Florin Piersic a ajuns la Matei Balș cu un avion medical care se afla la un exerciţiu NATO, în Ungaria

-

- Advertisment -

Cu câteva minute în urmă, actorul Florin Piersic a ajuns la Institutul ”Matei Balş” din Capitală, după ce a fost transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca cu o aeronavă SMURD. De la Aeroport a fost preluat de o autospecială SMURD și transportat la spital.

Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce a fost operat la genunchi la Spitalul Militar, a fost transferat, marţi seară, cu un avion SMURD, la Bucureşti. El urmează să continue tratamentul la Institutul ”Matei Balş” din Capitală. Avionul SMURD cu care este transportat se afla în Ungaria, unde participa la un exerciţiu NATO.

VEZI ȘI: Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultimă oră despre starea de sănătate a marelui actor

Potrivit Cluj24.ro, Florin Piersic a fost transferat, marţi seară, de la Cluj-Napoca la Bucureşti, cu un avion SMURD, pentru a fi internat la Institutul ”Matei Balş”.

El va continua tratamentul cu antibiotice şi pentru problemele legate de proteza de la genunchi, fiind în stare bună, a declarat, pentru sursa citată, managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crişan.

De altfel, reprezentanţii Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) au anunţat că, marţi seară, este în desfăşurare transferul unui pacient de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

Aeronava cu care a ajuns Florin Piersic la București participa la un exercițiu NATO în Ungaria

”În aceste momente, avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecţiuni cardiace de la Cluj-Napoca la Bucureşti. La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exerciţiul NATO «Vigorous Warrior 2024», desfăşurat în Ungaria. În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfăşurare a exerciţiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca. În aceste momente, aeronava se află pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către Bucureşti, unde va preda pacientul”, a transmis IGAv, citează News.ro.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac, relata Antena 3.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

Latest news

„Alături de copiii din Ucraina”. Dasha a fugit din calea bombelor rusești, iar în România a primit, de ziua ei, cel mai frumos dar:...

Nu știe niciun cuvânt în românește, însă fetița ce are prinse în părul șaten un pampon și o coroană...

Un șofer de ambulanță a plecat beat în misiune: ‘Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!’ / VIDEO

Scene revoltătoare la Constanța, unde un șofer de pe o ambulanță a fost prins de către polițiști în timp...

Autorizația pentru vaccinul AstraZeneca a fost retrasă de Comisia Europeană, cu aplicare din 7 mai / DOCUMENT

Comisia Europeană a retras, la cererea gigantului farmaceutic AstraZeneca, autorizația de comercializare în statele membre a vaccinului dezvoltat de...

‘A fost un moment de mare cumpănă! Nu aveam cum să dau înapoi’

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu îți poate sta în cale. Cauți soluții, te informezi și...
- Advertisement -

O femeie a murit după o endoscopie, poliţiştii fac cercetări pentru malpraxis și ucidere din culpă

Femeia care se afla în stare gravă după ce, la începutul lunii aprilie, a suferit o intervenţie de endoscopie...

O zi din viața unui manager de spital privat de recuperare medicală

O zi din viața ei, fie că e Paște sau o zi oarecare, dintr-o săptămână oarecare, e ca o...

Must read

- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: