- CITESTE PE EVZ.RO: Vulpița, devastată! Așa umilință nu a mai simțit…
- CITESTE PE CAPITAL.RO: Klaus Iohannis, decizia momentului! Președintele…
Poate că o cafea fierbinte pare delicioasă, dar cea rece are întotdeauna un gust mai intens. În plus, încă un motiv pentru care să consumi cafea rece este legat de faptul că este mai puţin acidă. Din păcate, cafeaua, indiferent că alegi să o bei rece sau caldă, deshidratează. Din acest motiv este esenţial să o bei alături de un pahar cu apă.
INGREDIENTE
- cuburi de gheaţă
- cafea rece
- lapte de cocos neîndulcit
- 2 linguriţe de sirop de arţar pur
- 1/4 linguriţă de scorţişoară
- 1 linguriţă de cocos
- 1 linguriţă de ciocolată neagră rasă
MOD DE PREPARARE
Se adaugă toate ingredientele într-un blender ş se formează un piure. Se mută într-un pahar înalt şi se adaugă fulgii de cocos şi ciocolata neagră.