- Fasolea se spala bine si se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata .
- Legumele se curata , se spala si se maruntesc .
- Preincalziti Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot .
- Se seteaza functia de sotare si se soteaza ceapa , telina , ardeiul si morcovii .
- Pentru un plus de aroma se rup frunzele verzi de dafin si se soteaza si ele in ulei de la inceput
- Se pun rosiile[ fara pelita }ce au fost tocate marunt . Adugati fasolea si boiaua.
- Turnati deasupra apa cat sa acopere bine toate ingredientele . Sarati .
- Adugati ierburile aromatice si usturoiul + telina verde taiate marunt .
- Puneti capacul si comutati pe functia de slow cooker timp de 3 ore .
- Am obtinut o iahnie gustoasa cu bobul bine fiert .
- Cine doreste poate servi alaturi si carne . Doritorii-carnivori au primit mititei .
- Puneti alaturi salata d ecruditati sau chiar muraturi .
- Pofta buna !!!