Stiri Interviu GrădinaMax: ce preferă românii să cultive în grădina...

Interviu GrădinaMax: ce preferă românii să cultive în grădina casei

-

- Advertisment -

Cultivarea în propria grădină se numără printre principalele activități pe care le desfășoară românii. De altfel, România este o țară cunoscută pentru culturile impresionante de legume gustoase și sănătoase.

Dacă vrei să ai o grădină de invidiat, atunci trebuie să fii un gospodar preocupat și implicat în lucrările din grădina casei tale. Însă, pentru a culege roade îmbelșugate și gustoase, ai nevoie de un furnizor de încredere care să îți livreze materiale de calitate. Spre exemplu, GrădinaMax comercializează semințe și răsaduri online pentru grădinarii muncitori, iar mulțumirea reiese din recenziile clienților satisfăcuți de produse.

Așadar, hai să aflăm împreună ce spun specialiștii GrădinaMax despre motivele românilor care aleg să cultive în grădina casei și soiurile pe care le preferă.

Așa cum menționam anterior, printre preocupările principale ale românilor se numără cultivarea suprafețelor de pe lângă gospodărie. Dar de ce aleg românii să cultive cu adevărat?

Motivul principal ar fi că legumele cultivate în sol propriu sunt cu mult mai gustoase decât cele achiziționate din magazin sau piață. Nimic nu se compară cu gustul proaspăt al legumelor crescute cu mari eforturi.

Un al doilea argument pe care îl invocă românii este economisirea banilor. Oricât am încerca să ne ferim de acest subiect, el se numără printre principalele motive pentru care numărul celor care aleg să-și cultive singuri grădina a crescut.

Printre legumele preferate se află, cu siguranță, soiurile de roșii. Dar care este secretul cultivării unor semințe de tomate?

Pentru a obține răsaduri de roșii sănătoase, semințele pe care le plantezi trebuie să fie de bună calitate, de la soiurile bulgărești și până la roșiile cherry. Procesul de plantare și creștere însumează o serie de lucrări de îngrijire, precum transplantarea în solurile potrivite, irigarea, fertilizarea, stropirile contra bolilor și dăunătorilor. De unde cumpărăm semințe roditoare? De la magazinele specializate.

Iată ce spune o clientă mulțumită despre semințele de roșii de la magazinul online GrădinaMax: „Cele mai bune! Extrem de productive, fructul cărnos și un gust deosebit! Sucul meu de roșii a fost un succes! Spun „a fost” pentru că s-a epuizat deja! Motiv pentru care voi mai comanda semințele!” – zice Ana D”.

De asemenea, majoritatea românilor care au casă cu grădină aleg să cultive varză. Dar care sunt soiurile pe care le preferă aceștia?

Un soi aflat în continuă extindere este cel de varză Kale. Acesta mai este cunoscut sub denumirea de varză de frunze și se poate cultiva în grădină sau în câmp deschis. Este tot mai ales de români datorită proprietăților sale și îngrijirii facile, fiind considerat primul soi de varză cultivat vreodată în sol, încă din Antichitate.

De altfel, se poate observa o tendință de orientare către alimentele bio și sănătoase. Ca atare, cultivarea salatei se numără printre alegerile făcute de români. Care sunt beneficiile plantării salatei?

Experții GrădinaMax ne spun că salata este tot mai consumată la mesele românilor, în stare crudă sau în diferite combinații de salate, datorită proprietăților nutritive pe care le are, dar și a gustului proaspăt. Procesul de îngrijire, pe toată perioada de însămânțare și dezvoltare, nu este pretențios deloc, iar durata de apariție a frunzelor de salată este rapidă.

Bineînțeles că primul pas și cel mai important, atunci când te hotărăști să îți cultivi propria grădină, este achiziționarea semințelor și răsadurilor. Prin urmare, ai nevoie de material săditor de bună calitate furnizat de magazine adecvate. Cine este magazinul online GrădinaMax și ce oferă clienților?

GrădinaMax este un furnizor de materiale săditoare diverse, cu certificare calitativă. Cu peste 10 ani de experiență, se află în colaborare cu pepiniere renumite și producători cu reputație din Europa. Transparența și profesionalismul GrădinaMax sunt susținute prin:

– Asistență permanentă;

– Expunerea părerilor clienților GrădinaMax care au comandat produse online;

– Garanție 100%;

– Livrare rapidă.

Sperăm ca informațiile pe care le-am aflat de la experți să îți fie de mare folos atunci când te apuci de plantat semințe și răsaduri în propria grădină.

Latest news

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice, fiind obținute prin diverse procedee sau din diverse ingrediente, precum...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie vehiculată din ce în ce...

Oamenii de știință din Israel insistă cu ivermectina: tratamentul Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi (STUDIU)

Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi. Un studiu...

Joe Biden vorbește despre o problemă de care se lovește și SRI în România

Președintele american Joe Biden a lansat recent o notă menită să consolideze eforturile de protejare a infrastructurii critice împotriva...
- Advertisement -

OFICIAL | 233 de cazuri noi de COVID-19 și 5 decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.711 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

ULTIMĂ ORĂ Mega Image RETRAGE noi loturi de înghețată din cauza EXCESULUI de oxid de etilenă

Rețeaua comercială Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, din cauza utilizării peste limitele legale...

Must read

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice,...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș,...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: