Retete internationale Negresă cu mascarpone și ciocolată albă

Negresă cu mascarpone și ciocolată albă

-

- Advertisment -

negresa cu mascarpone si ciocolata alba

Dacă sunteți fan negresă, trebuie neapărat să încercați această rețetă delicioasă negresă cu mascarpone și ciocolată albă. E un deliciu. Se poate orna cu fructe, nuci sau ciocolată topită.

150 g ciocolată neagră 4 ouă 150 g unt 100 g zahăr pudră 70 g făină 100 g ciocolată albă 150 g mascarpone nucă, fructe, cacao sau ciocolată topită pentru servit Mod de preparare:

  1. Ciocolata neagră se rupe în pătrățele, iar untul se taie cubulețe. Se pun într-o crăticioară și se topesc la bain-marie și se amestecă încet.
  2. După ce compoziția a devenit omogenă se adaugă zahărul și trei ouă, unul câte unul și se amestecă constant. După ce totul devine omogen se adaugă și făină. Compoziția obținută se toarnă într-o formă unsă cu unt și se nivelează, apoi se lasă deoparte ca să pregătim ciocolata albă cu mascarpone.
  3. Se pune într-o crăticioară ciocolata albă ruptă bucățele și se topește și ea la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă crema de mascarpone și un ou și se amestecă bine. Compoziția obținută se toarnă în tavă peste ciocolata neagra și se dă la cuptor doar 25 de minute. Apoi se scoate de la cuptor și se mai lasă 10 minute în tavă.
  4. Negresa obținuă se scoate apoi, se lasă să se răcească, iar apoi se ornează cu nucă, cacao, fructe sau ciocolată topită.

Mod de preparare:

  1. Ciocolata neagră se rupe în pătrățele, iar untul se taie cubulețe. Se pun într-o crăticioară și se topesc la bain-marie și se amestecă încet.
  2. După ce compoziția a devenit omogenă se adaugă zahărul și trei ouă, unul câte unul și se amestecă constant. După ce totul devine omogen se adaugă și făină. Compoziția obținută se toarnă într-o formă unsă cu unt și se nivelează, apoi se lasă deoparte ca să pregătim ciocolata albă cu mascarpone.
  3. Se pune într-o crăticioară ciocolata albă ruptă bucățele și se topește și ea la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă crema de mascarpone și un ou și se amestecă bine. Compoziția obținută se toarnă în tavă peste ciocolata neagra și se dă la cuptor doar 25 de minute. Apoi se scoate de la cuptor și se mai lasă 10 minute în tavă.
  4. Negresa obținuă se scoate apoi, se lasă să se răcească, iar apoi se ornează cu nucă, cacao, fructe sau ciocolată topită.

Latest news

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice, fiind obținute prin diverse procedee sau din diverse ingrediente, precum...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie vehiculată din ce în ce...

Oamenii de știință din Israel insistă cu ivermectina: tratamentul Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi (STUDIU)

Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi. Un studiu...

Joe Biden vorbește despre o problemă de care se lovește și SRI în România

Președintele american Joe Biden a lansat recent o notă menită să consolideze eforturile de protejare a infrastructurii critice împotriva...
- Advertisement -

OFICIAL | 233 de cazuri noi de COVID-19 și 5 decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.711 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

ULTIMĂ ORĂ Mega Image RETRAGE noi loturi de înghețată din cauza EXCESULUI de oxid de etilenă

Rețeaua comercială Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, din cauza utilizării peste limitele legale...

Must read

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice,...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș,...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: