Omleta cu patrunjel si salata

0
8

INGREDIENTE

  • Pentru omleta:
  • 3 oua
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • Salata:
  • 1 castravete mediu
  • 1 rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • crema de otet balsamic
  • ulei
  • sare

Portii: 1 Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si salata:

Pentru salata: Se curata castravetele de coaja si se taie. La fel , rosia si ceapa verde. Se pun legumele intr-un bol, apoi se presara sare, crema de otet balsamic si putin ulei. Se amesteca.

Omleta: Se bat ouale, se pun sare si patrujelul tocat. Se toarna putin ulei intr-o tigaie de ceramica (pentru ca nu se lipeste),iar cand s-a incins uleiul se pun ouale batute. Se lasa pana se rumeneste pe o parte,apoi cu ajutorul a doua spatule o intoarceti, astfel incat sa ramana intreaga.Cand este gata o puteti indoi in jumatate, si o puneti pe o farfurie.

Omleta se serveste cu salata.