Uneori am chef sa pregatesc ceva, insa de multe ori vreau ceva rapid si cu ingredientele pe care le am in casa. De aceasta data, am pregatit un pandispan cu afine, foaarte usor de facut si chiar distractiv!
Eu am folosit afine pentru ca asta aveam in casa, insa puteti folosi orice alt fruct doriti. Mentionez ca nu a iesit dulce compozitia, ci numai bine. Daca vreti sa fie mai dulce, adaugati mai mult zahar.
INGREDIENTE
- 4 oua la temperatura camerei
- 120g faina
- 120g zahar
- un varf de cutit de sare
- esenta de vanilie
Portii: 8 Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Reteta usoara de pandispan cu afine naturale:
- Folosind un mixer, bate ouale impreuna cu zaharul si un varf de cutit de sare pana cand acestea isi tripleaza volumul (aproximativ 10 minute)
- Adauga in compozitie faina cernuta in prealabil, adaugand cate o lingura pe rand si amestecand bine dupa fiecare
- Toarna compozitia intr-o tava rotunda tapetata in prealabil cu faina
- Aseaza afinele dupa bunul plac
- Se lasa la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute (pana cand este frumos rumenit, auriu)