Retete internationale Sufleu de cartofi cu cascaval

Sufleu de cartofi cu cascaval

-

- Advertisment -

Sufleu de cartofi cu cascaval

Un preparat extrem de aspectuos, dar rapid si simplu de facut? Incearca un sufleu de cartofi!

Obtii minim 4 portii dintr-un foc, arata incredibil si merge servit oricand poftesti, inclusiv cand ai musafiri!

Ingrediente

2 cartofi medii (cca 400 g) 4 oua 150 g cascaval 50 ml lapte sare piper 1 lingurita patrunjel Mod de preparare:

1. Fierbe cei doi cartofi cu apa suficienta si un praf generos de sare, pana ce pot fi patrunsi cu usurinta.
2. In rastimp, separa ouale si bate albusurile cu un praf de sare.
3. Separat, combina galbenusurile cu cartofii zdrobiti, apoi adauga cascavalul, laptele, sare si piper.
4. Incorporeaza albusurile batute spuma pana se tin de tel, folosind o spatula, cu miscari de jos in sus.
5. Toarna compozitia in forme mici rotunde de portelan sau in forme de brioe unse cu unt.
6. Umple formele pana sus, apoi da-le la cuptor la 220 grade pentru 15-20 minute, sau pana cand se rumenesc si se umfla considerabil.
7. Serveste sufleul de cartofi presarat cu cateva fire de patrunjel tocat, dupa ce preparatul s-a racit putin.

S-ar putea sa-ti placa si:

Omleta spaniola cu sunca si cascaval

Omleta spaniola cu sunca si cascaval

Briose de cartofi cu cascaval

cei-mai-buni-cartofi-la-cuptor

Cei mai buni cartofi copti

Mod de preparare:

1. Fierbe cei doi cartofi cu apa suficienta si un praf generos de sare, pana ce pot fi patrunsi cu usurinta.
2. In rastimp, separa ouale si bate albusurile cu un praf de sare.
3. Separat, combina galbenusurile cu cartofii zdrobiti, apoi adauga cascavalul, laptele, sare si piper.
4. Incorporeaza albusurile batute spuma pana se tin de tel, folosind o spatula, cu miscari de jos in sus.
5. Toarna compozitia in forme mici rotunde de portelan sau in forme de brioe unse cu unt.
6. Umple formele pana sus, apoi da-le la cuptor la 220 grade pentru 15-20 minute, sau pana cand se rumenesc si se umfla considerabil.
7. Serveste sufleul de cartofi presarat cu cateva fire de patrunjel tocat, dupa ce preparatul s-a racit putin.

S-ar putea sa-ti placa si:

Omleta spaniola cu sunca si cascaval

Omleta spaniola cu sunca si cascaval

Briose de cartofi cu cascaval

cei-mai-buni-cartofi-la-cuptor

Cei mai buni cartofi copti

Original Article

Latest news

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice, fiind obținute prin diverse procedee sau din diverse ingrediente, precum...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie vehiculată din ce în ce...

Oamenii de știință din Israel insistă cu ivermectina: tratamentul Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi (STUDIU)

Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi. Un studiu...

Joe Biden vorbește despre o problemă de care se lovește și SRI în România

Președintele american Joe Biden a lansat recent o notă menită să consolideze eforturile de protejare a infrastructurii critice împotriva...
- Advertisement -

OFICIAL | 233 de cazuri noi de COVID-19 și 5 decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.711 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

ULTIMĂ ORĂ Mega Image RETRAGE noi loturi de înghețată din cauza EXCESULUI de oxid de etilenă

Rețeaua comercială Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, din cauza utilizării peste limitele legale...

Must read

(P) Descoperă avantajele consumului de vin cu ajutorul celor de la Totalwine.ro!

De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice,...

Medicul Adrian Marinescu SE OPUNE vaccinării obligatorii: Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș,...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: