Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat la 18 cm, am pus folie acetata pe marginea inelului.
Sirop : Sirop de zmeura diluat cu apa minerala , pentru inmuiat piscoturile
Frisca : Smantana pentru frisca rece de la frigider am mixat-o cu zaharul vanilat cateva minute.
Crema : Foile de gelatina le-am pus la hidratat in apa rece. Galbenusurile impreuna cu zaharul si siropul de zmeura le-am pus intr-un castron de inox, le-am mixat cca 5 min, apoi am asezat castronul pe baie de abur si am amestecat continuu, pana tot zaharul sa topit. Apoi am adaugat gelatina stoarsa de apa, am amestecat rapid sa se incorporeze bine gelatina. Am luat castronul de pe baia de abur si la-m lasat sa se tempereze pana ce am amestecat mascarponele cu frisca. Apoi am adaugat crema de galbeunuri.
Asamblare : Am taiat in jumatati piscoturile apoi le-am insiropat si le-am asezat in forma pregatita , am format o baza, iar 6 piscoturi neinsiropate le-am asezat in picioare pe marginea inelului, am adaugat zmeura peste piscoturi si apoi o parte de crema. Peste crema piscoturi insiropate, zmeura si apoi crema, iar piscoturi, zmeura si restul de crema. Am dat forma ca frigider pana a doua zi cand am ornat cu zmeura si ciocolata topita.