Retete internationale Tort cu zmeura si mascarpone

Tort cu zmeura si mascarpone

-

- Advertisment -

Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat la 18 cm, am pus folie acetata pe marginea inelului.

Sirop : Sirop de zmeura diluat cu apa minerala , pentru inmuiat piscoturile

Frisca : Smantana pentru frisca rece de la frigider am mixat-o cu zaharul vanilat cateva minute.

Crema : Foile de gelatina le-am pus la hidratat in apa rece. Galbenusurile impreuna cu zaharul si siropul de zmeura le-am pus intr-un castron de inox, le-am mixat cca 5 min, apoi am asezat castronul pe baie de abur si am amestecat continuu, pana tot zaharul sa topit. Apoi am adaugat gelatina stoarsa de apa, am amestecat rapid sa se incorporeze bine gelatina. Am luat castronul de pe baia de abur si la-m lasat sa se tempereze pana ce am amestecat mascarponele cu frisca. Apoi am adaugat crema de galbeunuri.

Asamblare : Am taiat in jumatati piscoturile apoi le-am insiropat si le-am asezat in forma pregatita , am format o baza, iar 6 piscoturi neinsiropate le-am asezat in picioare pe marginea inelului, am adaugat zmeura peste piscoturi si apoi o parte de crema. Peste crema piscoturi insiropate, zmeura si apoi crema, iar piscoturi, zmeura si restul de crema. Am dat forma ca frigider pana a doua zi cand am ornat cu zmeura si ciocolata topita.

Latest news

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu...

Tort cu zmeura si mascarpone

Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat la 18 cm, am pus folie acetata pe marginea inelului....

Bouyoudi – mancare geceasca de rosii

Mai intai punem un vas cu apa la fiert. Oparim apoi rosiile timp de 2-3 minute si le decojim....

Coaste la cuptor

Se amesteca condimentele si se presara peste coaste ,masand usor.Se pun in...
- Advertisement -

Relația maestru – discipol în dezvoltarea personală – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 7 iulie, de la ora 18:00, îi va avea ca invitați special pe Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător a numeroase recorduri în ape libere și pe Anton Zamfir, poloist la Barcelona International Water Polo Academy, component al primei ștafete românești care a traversat Canalul Mânecii și participant la Finala OceanMan. Cei doi vor vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre acțiunile la care au participat împreună și despre relația maestru – discipol în dezvoltarea personală, informează Revista Sport Magazin. În august 2019, o ștafetă românească condusă din Paul Georgescu a reușit o premieră istorică pentru înotul în ape deschise românesc, traversarea înot a Canalului Mânecii. Ștafeta alcătuită din Ana Nanău (12 ani), Andreea Albu (13 ani), Alice Perjoiu (16 ani) si Anton Zamfir (16 ani) a traversat înot Canalul Mânecii după 10 ore și 25 de minute de efort. Paul Georgescu ..

4 Aspecte care recomandă Pikandy ca fiind alegerea ideală în materie de pizza

Dată fiind popularitatea pe care pizza a câștigat-o de-a lungul timpului, nu ar trebui să ne mire deloc faptul că astăzi există o mulțime de restaurante care o prepară și totodată care oferă și serviciul de livrare pizza. Prin urmare, atunci când îți vei dori să comanzi o pizza de pe internet, cel mai probabil numărul mare de opțiuni te va copleși fără dar sau poate. Și totuși, va trebui să iei într-un final o decizie, indiferent că vei avea sau nu garanția unei alegeri inspirate. De aceea, în acest articol îți vom oferi o recomandare ce te va ajuta să mergi la sigur. Mai exact, dacă locuiești în Bragadiru și ai nevoie de un serviciu de livrare pizza Bragadiru fără reproș, atunci ar trebui să alegi Pikandy! Iar în acest sens ți-am pregătit 4 aspecte care sigur te vor pune pe gânduri. Iată care sunt acestea: O mulțime de opțiuni disponibile Atunci când comanzi pizza online este foarte important să ai de unde alege. Iar asta deoarece fiecare membru al familiei va avea probabil propriil..

Must read

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm...

Tort cu zmeura si mascarpone

Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: