Sanatate Varujan Vosganian nu înțelege de ce a fost prelungită...

Varujan Vosganian nu înțelege de ce a fost prelungită starea de alertă: ‘Realitatea ultimelor zile n-o justifică’

-

- Advertisment -

Fostul ministru și parlamentar PNL, Varujan Vosganian, susține că nu înțelege de ce a fost prelungită starea de alertă. El arată că situația din teren nu justifică o astfel de acțiune. Guvernul a aprobat miercuri, 9 iunie, prelungirea stării de alertă, cu încă 30 de zile, pe întreg teritoriul României, începând din data de 12 iunie.

Citește și: Varujan Vosganian SPULBERĂ mitul PNRR și a fondurilor UE: 'N-am fost până acum în stare să absorbim efectiv nici măcar 14 miliarde'

„Ciudată inerția (dacă nu resemnarea) cu care concetățenii noștri au primit prelungirea stării de alertă. Nu s-a oferit nicio explicație privind prelungirea cu durata maximă prevăzută de lege (30 de zile) deși realitatea ultimelor zile n-o justifică. Nu se prezintă nicio prognoză corelată cu posibilele evoluții ale epidemiei. Ideea că stăm într-o perpetuă stare de alertă de frica unui nou val sau a unei noi tulpini seamănă cu povestea drobului de sare din povestea lui Creangă”, a spus Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Fost ministru liberal: 'Încet, dar sigur, PNL dispare aglutinat de o combinație pedelisto-cotrocenistă' .

Citește și: Fost ministru liberal: 'Încet, dar sigur, PNL dispare aglutinat de o combinație pedelisto-cotrocenistă' .

SE INCARCA…TAGS: atragere bani ministru romania ue uniunea europeană varujan vosganianby TaboolaSponsored LinksAlte articole interesante Cluj-napoca: În mod surprinzător, ce se întâmplă cu scările nevândute în RomaniaPreturi Ascensoare Persoane | Sponsored Listings Costul unui implant de păr în Cluj-napoca vă poate surprindeImplant par Acest monoscop cu tehnologie nano, permite un zoom de 300 şi calitate 4KTelescop Monocular Duoro XcleanRobzone RO Utilizați aceasta în fiecare seară și uitați de riduri!facesolution.online Cluj-napoca Costul Implanturilor Dentare din vă poate surprindeImplanturi Dentare | Reclame Sponsorizate
CITESTE SI

Latest news

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu...

Tort cu zmeura si mascarpone

Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat la 18 cm, am pus folie acetata pe marginea inelului....

Bouyoudi – mancare geceasca de rosii

Mai intai punem un vas cu apa la fiert. Oparim apoi rosiile timp de 2-3 minute si le decojim....

Coaste la cuptor

Se amesteca condimentele si se presara peste coaste ,masand usor.Se pun in...
- Advertisement -

Relația maestru – discipol în dezvoltarea personală – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 7 iulie, de la ora 18:00, îi va avea ca invitați special pe Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător a numeroase recorduri în ape libere și pe Anton Zamfir, poloist la Barcelona International Water Polo Academy, component al primei ștafete românești care a traversat Canalul Mânecii și participant la Finala OceanMan. Cei doi vor vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre acțiunile la care au participat împreună și despre relația maestru – discipol în dezvoltarea personală, informează Revista Sport Magazin. În august 2019, o ștafetă românească condusă din Paul Georgescu a reușit o premieră istorică pentru înotul în ape deschise românesc, traversarea înot a Canalului Mânecii. Ștafeta alcătuită din Ana Nanău (12 ani), Andreea Albu (13 ani), Alice Perjoiu (16 ani) si Anton Zamfir (16 ani) a traversat înot Canalul Mânecii după 10 ore și 25 de minute de efort. Paul Georgescu ..

4 Aspecte care recomandă Pikandy ca fiind alegerea ideală în materie de pizza

Dată fiind popularitatea pe care pizza a câștigat-o de-a lungul timpului, nu ar trebui să ne mire deloc faptul că astăzi există o mulțime de restaurante care o prepară și totodată care oferă și serviciul de livrare pizza. Prin urmare, atunci când îți vei dori să comanzi o pizza de pe internet, cel mai probabil numărul mare de opțiuni te va copleși fără dar sau poate. Și totuși, va trebui să iei într-un final o decizie, indiferent că vei avea sau nu garanția unei alegeri inspirate. De aceea, în acest articol îți vom oferi o recomandare ce te va ajuta să mergi la sigur. Mai exact, dacă locuiești în Bragadiru și ai nevoie de un serviciu de livrare pizza Bragadiru fără reproș, atunci ar trebui să alegi Pikandy! Iar în acest sens ți-am pregătit 4 aspecte care sigur te vor pune pe gânduri. Iată care sunt acestea: O mulțime de opțiuni disponibile Atunci când comanzi pizza online este foarte important să ai de unde alege. Iar asta deoarece fiecare membru al familiei va avea probabil propriil..

Must read

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm...

Tort cu zmeura si mascarpone

Am folosit un inel de tort reglabil, l-am fixat...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: