Retete internationale Negresă cu mascarpone și ciocolată albă

Negresă cu mascarpone și ciocolată albă

-

- Advertisment -

negresa cu mascarpone si ciocolata alba

Dacă sunteți fan negresă, trebuie neapărat să încercați această rețetă delicioasă negresă cu mascarpone și ciocolată albă. E un deliciu. Se poate orna cu fructe, nuci sau ciocolată topită.

150 g ciocolată neagră 4 ouă 150 g unt 100 g zahăr pudră 70 g făină 100 g ciocolată albă 150 g mascarpone nucă, fructe, cacao sau ciocolată topită pentru servit Mod de preparare:

  1. Ciocolata neagră se rupe în pătrățele, iar untul se taie cubulețe. Se pun într-o crăticioară și se topesc la bain-marie și se amestecă încet.
  2. După ce compoziția a devenit omogenă se adaugă zahărul și trei ouă, unul câte unul și se amestecă constant. După ce totul devine omogen se adaugă și făină. Compoziția obținută se toarnă într-o formă unsă cu unt și se nivelează, apoi se lasă deoparte ca să pregătim ciocolata albă cu mascarpone.
  3. Se pune într-o crăticioară ciocolata albă ruptă bucățele și se topește și ea la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă crema de mascarpone și un ou și se amestecă bine. Compoziția obținută se toarnă în tavă peste ciocolata neagra și se dă la cuptor doar 25 de minute. Apoi se scoate de la cuptor și se mai lasă 10 minute în tavă.
  4. Negresa obținuă se scoate apoi, se lasă să se răcească, iar apoi se ornează cu nucă, cacao, fructe sau ciocolată topită.

Mod de preparare:

  1. Ciocolata neagră se rupe în pătrățele, iar untul se taie cubulețe. Se pun într-o crăticioară și se topesc la bain-marie și se amestecă încet.
  2. După ce compoziția a devenit omogenă se adaugă zahărul și trei ouă, unul câte unul și se amestecă constant. După ce totul devine omogen se adaugă și făină. Compoziția obținută se toarnă într-o formă unsă cu unt și se nivelează, apoi se lasă deoparte ca să pregătim ciocolata albă cu mascarpone.
  3. Se pune într-o crăticioară ciocolata albă ruptă bucățele și se topește și ea la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă crema de mascarpone și un ou și se amestecă bine. Compoziția obținută se toarnă în tavă peste ciocolata neagra și se dă la cuptor doar 25 de minute. Apoi se scoate de la cuptor și se mai lasă 10 minute în tavă.
  4. Negresa obținuă se scoate apoi, se lasă să se răcească, iar apoi se ornează cu nucă, cacao, fructe sau ciocolată topită.

Latest news

„Alături de copiii din Ucraina”. Dasha a fugit din calea bombelor rusești, iar în România a primit, de ziua ei, cel mai frumos dar:...

Nu știe niciun cuvânt în românește, însă fetița ce are prinse în părul șaten un pampon și o coroană...

Un șofer de ambulanță a plecat beat în misiune: ‘Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!’ / VIDEO

Scene revoltătoare la Constanța, unde un șofer de pe o ambulanță a fost prins de către polițiști în timp...

Autorizația pentru vaccinul AstraZeneca a fost retrasă de Comisia Europeană, cu aplicare din 7 mai / DOCUMENT

Comisia Europeană a retras, la cererea gigantului farmaceutic AstraZeneca, autorizația de comercializare în statele membre a vaccinului dezvoltat de...

‘A fost un moment de mare cumpănă! Nu aveam cum să dau înapoi’

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu îți poate sta în cale. Cauți soluții, te informezi și...
- Advertisement -

O femeie a murit după o endoscopie, poliţiştii fac cercetări pentru malpraxis și ucidere din culpă

Femeia care se afla în stare gravă după ce, la începutul lunii aprilie, a suferit o intervenţie de endoscopie...

O zi din viața unui manager de spital privat de recuperare medicală

O zi din viața ei, fie că e Paște sau o zi oarecare, dintr-o săptămână oarecare, e ca o...

Must read

- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: