Retete internationale Snitele din parizer

Snitele din parizer

-

- Advertisment -

Din capitolul "Amintiri din tinerete". A fost o vreme cand erau la mare cautare.

INGREDIENTE

  • 600g parizer
  • 2 oua
  • 70g faina
  • 100g pesmet
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Portii: 6 Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din parizer:

Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde sau reci sau se pot face senvisuri.

Pofta Buna!

Latest news

„Alături de copiii din Ucraina”. Dasha a fugit din calea bombelor rusești, iar în România a primit, de ziua ei, cel mai frumos dar:...

Nu știe niciun cuvânt în românește, însă fetița ce are prinse în părul șaten un pampon și o coroană...

Un șofer de ambulanță a plecat beat în misiune: ‘Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!’ / VIDEO

Scene revoltătoare la Constanța, unde un șofer de pe o ambulanță a fost prins de către polițiști în timp...

Autorizația pentru vaccinul AstraZeneca a fost retrasă de Comisia Europeană, cu aplicare din 7 mai / DOCUMENT

Comisia Europeană a retras, la cererea gigantului farmaceutic AstraZeneca, autorizația de comercializare în statele membre a vaccinului dezvoltat de...

‘A fost un moment de mare cumpănă! Nu aveam cum să dau înapoi’

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu îți poate sta în cale. Cauți soluții, te informezi și...
- Advertisement -

O femeie a murit după o endoscopie, poliţiştii fac cercetări pentru malpraxis și ucidere din culpă

Femeia care se afla în stare gravă după ce, la începutul lunii aprilie, a suferit o intervenţie de endoscopie...

O zi din viața unui manager de spital privat de recuperare medicală

O zi din viața ei, fie că e Paște sau o zi oarecare, dintr-o săptămână oarecare, e ca o...

Must read

- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d blogeri au apreciat: