Una ditre cele mai gustoase ciorbe.
INGREDIENTE
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 3-4 cartofi
- 250-300 g pastai
- costita de porc
- 250 g smantana
- 40-50 ml ulei
- patrunjel verde
- sare
Portii: 6 Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu costita de porc:
Tocam ceapa, dam morcovul pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu costita de porc pentru aprox.15 minute.
Adaugam apa si pastaile de fasole, acoperim cratita si lasam la fiert 25-30 de minute de minute.
Adaugam si cartofii si lasam la fiert pana cand acestia sunt fierti, apoi stingem focul la ciorba si o lasam deoparte 15 minute.
Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba si apoi punem in fir subtire din smantana in ciorba amestecand continuu. Adaugam verdeata si potrivim de sare. Pofta buna!