De-a lungul secolelor, s-au preparat mii de băuturi alcoolice, fiind obținute prin diverse procedee sau din diverse ingrediente, precum și în diverse regiuni ale...
Asociaţia Versus cu sprijinul celei mai mari comunităţi online de lectură pentru copii, grupul de Facebook, Ce le citim copiilor (137.000 de membri), lansează...
Aluat-intr-un bol amestecam untul cu zaharul,praful de sare adaugam oul batut coaja de lamaie si bicarbontul stins cu zeama de lamaie, Amestecam pana...
Președintele american Joe Biden a lansat recent o notă menită să consolideze eforturile de protejare a infrastructurii critice împotriva amenințărilor cibernetice. Memorandumul privind îmbunătățirea...
Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie vehiculată din ce în ce mai des în media și...
Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.711 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.915 pacienți au...
Cultivarea în propria grădină se numără printre principalele activități pe care le desfășoară românii. De altfel, România este o țară cunoscută pentru culturile impresionante...
Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 7 iulie, de la ora 18:00, îi va avea ca invitați special pe Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător a numeroase recorduri în ape libere și pe Anton Zamfir, poloist la Barcelona International Water Polo Academy, component al primei ștafete românești care a traversat Canalul Mânecii și participant la Finala OceanMan.
Cei doi vor vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre acțiunile la care au participat împreună și despre relația maestru – discipol în dezvoltarea personală, informează Revista Sport Magazin.
În august 2019, o ștafetă românească condusă din Paul Georgescu a reușit o premieră istorică pentru înotul în ape deschise românesc, traversarea înot a Canalului Mânecii. Ștafeta alcătuită din Ana Nanău (12 ani), Andreea Albu (13 ani), Alice Perjoiu (16 ani) si Anton Zamfir (16 ani) a traversat înot Canalul Mânecii după 10 ore și 25 de minute de efort.
Paul Georgescu ..
Dată fiind popularitatea pe care pizza a câștigat-o de-a lungul timpului, nu ar trebui să ne mire deloc faptul că astăzi există o mulțime de restaurante care o prepară și totodată care oferă și serviciul de livrare pizza. Prin urmare, atunci când îți vei dori să comanzi o pizza de pe internet, cel mai probabil numărul mare de opțiuni te va copleși fără dar sau poate.
Și totuși, va trebui să iei într-un final o decizie, indiferent că vei avea sau nu garanția unei alegeri inspirate. De aceea, în acest articol îți vom oferi o recomandare ce te va ajuta să mergi la sigur. Mai exact, dacă locuiești în Bragadiru și ai nevoie de un serviciu de livrare pizza Bragadiru fără reproș, atunci ar trebui să alegi Pikandy! Iar în acest sens ți-am pregătit 4 aspecte care sigur te vor pune pe gânduri. Iată care sunt acestea:
O mulțime de opțiuni disponibile Atunci când comanzi pizza online este foarte important să ai de unde alege. Iar asta deoarece fiecare membru al familiei va avea probabil propriil..
Turul Ciclist Sibiu 2021 a început cu tradiționalul prolog prin orașul Sibiu, informează Revista Sport Magazin. Pascal Ackermann (BORA – hansgrohe) a obținut victoria și primul tricou galben al cursei. El a câștigat proba de contratimp cu un timp de 3: 18.38 minute, cu trei secunde înaintea colegului său de echipă Martin Laas și a lui Riccardo Stacchiotti (Vini Zabù).
Alex Hoehn (Wildlife Generation Pro Cycling) a fost primul ciclist care a luat startul la contratimp, în Piața Mare, la ora locală 17:00. Și deși sosirea a fost tot în Piața Mare, la doar câțiva pași, riderii au avut de parcurs un traseu de 2,5 km pe străzile înguste și pietruite din Centrul Istoric pentru a ajunge la finiș, pe un traseu care a trecut pe lângă zidul orașului.
Timpul lui Hoehn a fost rapid îmbunătățit de Tim Wollenberg (Maloja Pushbikers), al optulea ciclist care a luat startul și care și-a păstrat locul de lider al cursei până când Martin Laas (BORA – hansgrohe) a preluat conducerea, la jumătatea cursei..
Cine nu iubeşte Sărbătorile? Mirosul dulce de cozonac proaspăt şi aromele bunătăţilor de pe masă…Aşa cum multora dintre noi ni se întâmplă, să ne gândim cu nostalgie la Crăciun, aceeaşi bucurie o resimte şi Mirela Vaida, mare cunoscătoare şi iubitoare a tradiţiilor de Sărbători.„Mergeam cu colindatul şi ne pregăteam de urat, aşa cum e tradiţia în Moldova. Ne luam trăistuţele şi cântam la toate uşile din sat, săream şi gardul unde erau porţile încuiate. Cu nasurile şi cu obrajii roşii de frig ne întorceam acasă cu traista plină de covrigi şi mere. Covrigii îi mâncam după Sfântul Ion, îi încălzea mama pe sobă”, povesteşte Mirela. Vedeta trece printr-o perioadă plină de provocări cu cei mici, mai ales acum, în aşteptarea lui Moş Crăciun, când listele de cadouri şi dorinţe se schimbă de pe o seară pe alta, ocazie cu care actriţa, care o interpretează pe Donna în musiclul ”MAMMA MIA!”, îşi reaminteşte de cadourile pe care le primea. Printre aceste, cea mai mare bucurie erau biscuiţii glazuraţi în ciocolată şi portocalele. „Deşi nu ştiu încă să scrie, asta nu îi împiedică să modifice lista în fiecare seară, la culcare. Problema e că de fiecare dată vin cu alte cerinţe decât în seara precedentă Aşa că le-am spus că Moşul a pregătit pachetele şi trebuie să se decidă la un singur lucru. Dar momentan avem pe liste păpuşi, coroniţe, baghete, pantofi cu toc, poşete, maşinuţe cu telecomandă, trenuleţe”, se amuză Mirela. Pentru anul acesta, Mirela Vaida îşi doreşte să plece la munte cu toată familia. Dacă cei mici au pregătit lista de dorinţe pentru Moş Crăciun, dacă ar fi să-l întâlnească, vedeta i-ar mulţumi pentru fiecare Crăciun petrecut până acum, dar şi pentru toate bucuriile, fie ele materiale sau imateriale. În plus, i-ar mulţumi şi pentru cei mici, mai ales că aşteaptă nerăbdători sosirea noului frăţior. „Sperăm să avem şi zăpădă. Ne dorim să ne dăm cu săniuţa, să facem oameni de zăpadă, să stăm mult afară şi seara să ne întoarcem la căldură şi să dormim până dimineaţă”.